Om os

 

KP-Industri har mange års erfaring indenfor robotløsninger og konstruktion af specialmaskiner, hvilket gør os til en god totalleverandør af automatiseringsløsninger for din virksomhed.

 

Den første robotløsning leverede vi i år 1998 – siden da er mange løsninger med industrirobotter til industrien fulgt efter, sammen med tilfredse kunder.

 

 

Nye teknologier er kommet til siden da, og robotterne og ekstra udstyr har ligeledes gennemgået en udvikling gennem årene. Hos KP-Industri følger vi konstant udvikling inden for nye teknologier, for at sikre kunderne innovative og fremtidssikrede løsninger.

En god løsning sikres bedst ved samarbejde med en erfaren robot leverandør, således at kunden får den rigtige løsning.

 

Hos KP-Industri har vi fokus på produkt og processer hos kunden, for at sikre os at kundens viden og knowhow om produktet og processerne, bliver anvendt i samarbejdet om en løsning - netop tilpasset denne kunde.

 

Robotløsninger fra KP-Industri er driftssikre, kvalitetsløsninger med brugervenlig brugergrænseflade.

  KP-Industri har mange års erfaring indenfor robotløsninger og konstruktion af specialmaskiner, hvilket gør os til en god totalleverandør af automatiseringsløsninger for din virksomhed.KP-Industri har mange års erfaring indenfor robotløsninger og konstruktion af specialmaskiner. Robotløsninger med industrirobotter.
     
     

KP-INDUSTRI ApSINørre Alle 24I7400 HerningITlf.: 9699 6273IMobil: 4020 7273IE-mail: info@kp-industri.dk